Supa cu piept de pui

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 6313 vizualizari

 

o supa usor de facut si foarte apreciata de toti ai casei . supa e prezentata intr-una din farfuriile mele de ,, zestre''.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 pachet taitei [ gen rolton ]
  • 1 ardei rosu mic
  • 1ardei iute verde
  • 5 cm cozi de praz
  • 8 ciuperci brune
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui:

  1. intr-o oala se pune apa  si sare la fiert cam 4 l . se curata si se spala legumele.
  2. se taie fasii inguste pieptul de pui in prealabil spalat , morcovul si telina  tot fasii si usturoiul se pun la fiert cam 20 min .
  3. cand legumele sunt aproape fierte se pun taiteii,imediat se pun ciupercile taiate felii .
  4. ardeiul rosu se taie fasii , prazul si ardeiul iute -rondele , se pun la sfarsit in supa si se mai lasa la fiert 3 min .
  5. se potriveste gustul cu sare si piper .

TIPS-URI

1

ardeiul rosu , prazul , patrunjelul verde se adauga la sfarsit pentru a nu-si pierde  vitaminele si culoarea prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

25.02.2010, 12:17

Floarea e superba ! Trandafirul ti-a inflorit toata iarna , presupun. Multumesc frumos pentru dedicatie (in numele meu, nu pentru toti, las placerea fiecaruia.)
Asta vara am mancat pentru prima data supa cu ciuperci si mi-a placut foarte mult.

mihaelar63 1

25.02.2010, 16:52

hibiscusul roz il am numai de 2 saptamani ,face o floare din 2 in 2 zile .cel rosu batut care il aveam inainte la avatar infloreste o data pe saptamana iarna .am vazut ca este hibiscus in compozitia unor ceaiuri , dilema mea daca soiurile astea de apartament sunt comestibile

Teo 1

25.02.2010, 23:19

ti-am simtit lipsa, cautam mereu culorile prin farfurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie